Wyszukiwarka

Wyszukiwarka

Jesteś tutaj: Start / Jadłospis

Jadłospis

 

19.11.2018 Poniedziałek
        
-        * Pulpet drobiowo-wieprzowy w sosie śmietanowo-koperkowym
         -        * Makaron
         -       
* Marchewka z groszkiem
         -       
Kompot z czarnej porzeczki i śliwek

 

20.11.2018 r. Wtorek

            -        * Sznycel z piersi kurczaka

-        * Ziemniaki puree
         -        * Surówka wielowarzywna
         -        Kompot z owoców mieszanych


21.11.2018  Środa

         -       
* Zupa pomidorowa z ryżem
         -       
* Pierogi leniwe z jogurtem naturalnym
        
15.11.2018  Czwartek

         -       
* Pieczeń ze schabu duszonego
         -
        *  Ziemniaki puree
        -        Buraczki
        -      
Kompot z jabłek


16.11.2018  Piątek

         -       
* Paluszki rybne z fileta
         -       
* Ziemniaki puree
         -       
* Sałata lodowa z rzodkiewką i jogurtem naturalnym
         -        Kompot  wiśniowy
        

* potrawa zawierająca alergeny
W zakładzie używa się: zboża zawierające gluten, soja, mleko, jaja, ryby, orzechy (ziemne, arachidowe, migdały,  orzech laskowy, orzech włoski, orzech brazylijski, pistacja, orzech pistacjowy, orzech makadamia), seler, gorczyca, nasiona sezamu, dwutlenek siarki i siarczyny, łubin.
Alergeny oznaczono zgodnie z Rozporządzeniem 1169/2011 Parlamentu Europejskiego i Rady Europy.