Wyszukiwarka

Wyszukiwarka

Jesteś tutaj: Start / Jadłospis

Jadłospis

 

17.12.2018 Poniedziałek
        
-        * Filet z piersi kurczaka duszony
         -        * Ziemniaki puree
        -       *
Surówka z marchwi i jabłek
         -       
Kompot  z owoców mieszanych

 

18.12.2018 r. Wtorek

            -        * Kotlet schabowy                       

-        * Ziemniaki puree
         -        * Kapusta kiszona gotowana
         -        Kompot  truskawkowy


19.12.2018  Środa

         -       
* Befsztyk drobiowo-wieprzowy
         -       
* Ziemniaki puree
       
-       Buraczki
         -        Kompot  jabłkowo-morelowy
        
20.12.2018  Czwartek

         -       
* Potrawka z piersi kurczaka w jarzynach
 
       -       * Ryż na sypko
         -        Kompot  wiśniowy
         -        Niespodzianka Świąteczna
        
21.12.2018  Piątek

         -       
* Zupa pomidorowa z makaronem
        -       * Chleb graham
 

 
* potrawa zawierająca alergeny
W zakładzie używa się: zboża zawierające gluten, soja, mleko, jaja, ryby, orzechy (ziemne, arachidowe, migdały,  orzech laskowy, orzech włoski, orzech brazylijski, pistacja, orzech pistacjowy, orzech makadamia), seler, gorczyca, nasiona sezamu, dwutlenek siarki i siarczyny, łubin.
Alergeny oznaczono zgodnie z Rozporządzeniem 1169/2011 Parlamentu Europejskiego i Rady Europy.