Wyszukiwarka

Wyszukiwarka

Jesteś tutaj: Start / Jadłospis

Jadłospis

19.11.2018 Poniedziałek

         -       * Pulpet drobiowo-wieprzowy w sosie śmietanowo-koperkowym
         -       * Makaron
         -      
* Marchewka z groszkiem
         -       
Kompot z czarnej porzeczki i śliwek

20.11.2018 r. Wtorek

         -       * Sznycel z piersi kurczaka
         -      
* Ziemniaki puree
         -       * Surówka wielowarzywna
         -        Kompot z owoców mieszanych

21.11.2018  Środa

         -       * Zupa pomidorowa z ryżem
         -      
* Pierogi leniwe z jogurtem naturalnym
        
15.11.2018  Czwartek

         -      * Pieczeń ze schabu duszonego
         -
      *  Ziemniaki puree
         -       Buraczki
         -     
Kompot z jabłek

16.11.2018  Piątek

         -       * Paluszki rybne z fileta
         -      
* Ziemniaki puree
         -      
* Sałata lodowa z rzodkiewką i jogurtem naturalnym
         -        Kompot  wiśniowy       

* potrawa zawierająca alergeny
W zakładzie używa się: zboża zawierające gluten, soja, mleko, jaja, ryby, orzechy (ziemne, arachidowe, migdały,  orzech laskowy, orzech włoski, orzech brazylijski, pistacja, orzech pistacjowy, orzech makadamia), seler, gorczyca, nasiona sezamu, dwutlenek siarki i siarczyny, łubin.
Alergeny oznaczono zgodnie z Rozporządzeniem 1169/2011 Parlamentu Europejskiego i Rady Europy.