Wyszukiwarka

Wyszukiwarka

Jesteś tutaj: Start / Jadłospis

Jadłospis

 

17.09.2018 r. Poniedziałek

-        * Filet z piersi kurczaka w jarzynach
         -       
* Makaron
-       Kompot śliwkowy
-       * Jogurt  BAKUŚ           

 

18.09.2018 r. Wtorek

            -        * Eskalopki z piersi kurczaka

-        * Ziemniaki puree
         -        *
Surówka z białej kapusty z ananasem i kukurydzą
         -       
Kompot  wiśniowy

           

19.09.2018 r. Środa

            -        * Zupa pomidorowa z ryżem

         -        * Pierogi leniwe ze śmietaną


20.09.2018 r. Czwartek
            -        * Pieczeń ze schabu duszonego
        
-        * Ziemniaki puree
         -       
* Kapusta czerwona zasmażana
         -       
Kompot z jabłek

 

21.09.2018 r. Piątek
         -        *
Paluszek rybny z fileta
         -        *
Ziemniaki puree
         -        *
Sałata ze śmietaną
         -       
Kompot  z owoców mieszanych
        
* potrawa zawierająca alergeny
W zakładzie używa się: zboża zawierające gluten, soja, mleko, jaja, ryby, orzechy (ziemne, arachidowe, migdały,  orzech laskowy, orzech włoski, orzech brazylijski, pistacja, orzech pistacjowy, orzech makadamia), seler, gorczyca, nasiona sezamu, dwutlenek siarki i siarczyny, łubin.
Alergeny oznaczono zgodnie z Rozporządzeniem 1169/2011 Parlamentu Europejskiego i Rady Europy.